Kelemen Hunor: Proiectul autonomiei este finalizat, urmează o largă şi profundă dezbatere publică

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a precizat, marţi, la Senat, că proiectul autonomiei este finalizat şi urmează o amplă şi profundă dezbatere publică, el apreciind că este nevoie de o nouă Constituţie pentru ca un astfel de proiect să aibă mari sanse sa fie adoptat.

kelemen hunor

“Proiectul autonomiei este gata, pot să vă anunţ. Avem discuţii în interior, în continuare, şi în momentul când vom finaliza aceste discuţii, vom şi prezenta”, a spus Kelemen Hunor, precizând că nu este vorba despre o chestiune a coaliţiei sau a Guvernului, ci strict a UDMR.

“Proiectul e gata, e scris, urmează o dezbatere publică largă şi profundă. Eu am spus că nici acest proiect, nici alte proiecte similare, fără o amendare a Constituţiei, dar eu vorbesc despre o nouă Constituţie, nu au nicio şansă să fie adoptate”, a precizat preşedintele UDMR.

El a arătat că, “aşa cum a citit Curtea Constituţională proiectul de revizuire a Constituţiei, România ar avea nevoie de o nouă Constituţie, pe termen mediu, nu astăzi sau în 2015, nici măcar 2016”.

2 thoughts on “Kelemen Hunor: Proiectul autonomiei este finalizat, urmează o largă şi profundă dezbatere publică

  1. Trebuie luate masuri urgente impotriva acestor unguri nesimtiti din Romania si expulzati din tara.De 25 de ani isi bat joc de romani mai ales in Harghita si Covasna.Guvernele tradatoare le-au permis acestor criminali sa-si puna steaguri hortiste pe sfantul pamant romanesc.Asa ceva e strigator la cer au ziare unguresti inscriptii si urasc Romania si pe romani.Noi si daca ai dam afara putem trai fara ei NU AVEM NEVOIE DE UNGURI IN ROMANIA AFARA CU EI.

  2. Ungurii ne dau noua lectii in tara noastra ce constitutie trebuie sa avem.Acum o sa trebuiasca sa facem inca o revolutie impotriva acestor hortysti criminali care i-si bat joc de fratii nostri romani in judetele Harghita si Covasna.Trebuie urgent sa-i dam afara din Romania pe acesti unguri excroci.UDMR-ul trebuie interzis in Romania si arestati conducatorii lor care de 25 de ani lupta impotriva Romaniei si a romanilor .NU MAI VREM UNGURI IN ROMANIA.

Leave a Reply

Loading...
Top