La Cluj-Napoca s-a lansat primul startup românesc dedicat spălătoriilor auto – ClearWash

CleverWash este primul startup din România care dezvoltă soluţii dedicate spălătoriilor auto. Din aplicaţia mobilă şoferii pot face programări evitând astfel timpul pierdut la coadă. Iar cu ajutorul interfeţei web de administrare spălătoriile pot confirma instant programările şi îşi pot monitoriza întreaga activitate.

clearwash

Pentru şoferi

Pentru a deveni utilizator CleverWash vă puteţi înregistra folosind contul de Facebook sau Google. Utilizatorii CleverWash pot face o programare în mai puţin de un minut. Procesul este compus din trei paşi: alege serviciile, selectează data şi ora, introdu datele de contact. Pentru utilizatorii care optează pentru crearea unui cont permanent aplicaţia completează automat datele personale şi numărul de înmatriculare al maşinii, scurtând şi mai mult timpul necesar adăugării unei programări. Imediat ce spălătoria confirmă programarea utilizatorul este notificat pe telefonul mobil.

Aplicaţia permite accesul la lista de programări iar după vizita la spălătorie utilizatorii pot da o notă, însoţită de un comentariu, care va fi vizibilă celorlalţi utilizatori în momentul în care vizualizează profilul spălătoriei.

Serviciul CleverWash este disponibil și direct pe site-ul www.cleverwash.ro sau la numărul de telefon 0364 911, între orele 09-21.

Pentru spălătorii

CleverWash este prima soluţie pentru proprietarii de spălătorii auto care doresc să îşi monitorizeze eficient activitatea şi să îşi optimizeze costurile. Prin înregistrarea cheltuielilor lunare şi urmărirea atentă a fluxului zilnic de maşini proprietarii sau managerii spălătoriilor auto au acces în orice moment al zilei la statistici despre numărul de maşini spălate, serviciile prestate, grad de ocupare, încasări, profit, date istorice şi altele.

Odată cu lansarea modulului de fidelizare spălătoriile vor avea posibilitatea de a crea pachete promoţionale şi oferte de tipul “happy-hour” pentru a-şi atrage clienţii şi în timpul intervalelor

Leave a Reply

Top