La începutul lunii septembrie, JULIO IGLESIAS va anunța data noului său concert de la București

Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. Având o stare de sănătate excelentă, artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În același timp, trasează itinerariul turneului mondial în al cărui program va include și acea serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenției chirurgicale.

Julio _1

Desi, programul artistului din ultima parte a anului 2015 se anunta a fi extrem de incarcat, acesta pare de neoprit si, este nerabdator sa revina pe scena pentru a-si indeplini misiunea, aceea de a le impartasi admiratorilor sai bucuria de a canta si de a le darui tuturor emotiile celor mai frumoase melodii romantice din istorie.

In contextul actual, mult indragitul artist a anuntat ca la inceputul lunii septembrie va confirma data la care va reveni in concert la Bucuresti. Astfel, asteptarea celor care iubesc muzica starului latin va lua sfarsit foarte curand, cand vor fi anuntate noile coordonate ale noului show semnat de Julio Iglesias.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top