Lansare “În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri și faze ale generației cu chela la gât”

Duminică, 14 decembrie, Librăria Humanitas va găzdui lansarea unei colecții de 55 de jocuri și “faze” ale generației cu cheia la gât – “În fața blocului”.

Evenimentul de lansare va începe la ora 15:00 și la care vor lua parte și autorii, Vlad & Mihai si Toma, cu un număr de stand up comedy.

În Faţa Blocului e deopotrivă o carte pentru cei mari şi pentru cei mici. Pentru cei mari e, înainte de toate, o ocazie de a rememora jocurile copilăriei. Însă în acelaşi timp, ea e şi un instrument care-i ajută să le arate celor mici cum se jucau şi ei la rândul lor, când erau copii.

Voi, toți cei pentru care Elasticul înseamnă ceva mai mult decât un accesoriu textil, trebuie să știți că amintirile copilăriei poartă de curând un nume nou: În Fața Blocului – o colecție de 55 de jocuri care făceau să răsune spațiile de beton dintre “bătătoarele” de covoare. Creatorii ei sunt Vlad Tomei (copywriter la agenția de publicitate Propaganda) și Mihai Gheorghe (art director, prieten și fost coleg de agenție, care acum lucrează la McCann). Totul a început acum aproape 4 ani, când discuțiile între prieteni despre “mai știi cum se juca x…” se întețeau – și nu vorbim doar de intensitate, ci și de variantele răspunsurilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top