Lasă-ți afacerea pe mâna unui specialist în promovare online cu experiență – Metabucket

În anul de grație 2015, prezența online a unei companii sau a unui business a devenit extrem de importantă. Niciun proprietar a unui business nu își mai permite să ignore mediul online, indiferent de domeniul de activitate al societății sale. “Trebuie să fim pe internet”, “trebuie să fim pe facebook, pe twitter, pe youtube”, “asta e la modă acum”, își zic la unison toți managerii și patronii din ziua de azi.

seo-and-social

Dar una dintre marile probleme este că majoritatea proprietarilor de afaceri care decid să își promoveze afacerile pe internet, aleg să o facă singuri, refuzând să apeleze la un specialist cu experiență în Social Media, pe motiv că e scump să plătești pe cineva pentru asta, costurile sunt mari și nu își permit să investească în imaginea online a brandului lor.

Cea mai mare greșeală a celor care dețin afaceri și companii reprezintă încăpățânarea de a se crede “specialiști” într-un domeniu pe care nu îl stăpânesc, cum este Social Media și mediul online.

Metabucket vrea să schimbe mentalitatea patronului român care se crede specialist în orice și care are impresia că secretara sau contabila sunt cele mai potrivite persoane să se ocupe de activitatea online a firmei. Nu vrem să dăm lecții nimănui despre cum să își conducă afacerea și nu vom pretinde niciodată suntem specialiști în domeniul de activitate în care excelați dumneavoastră, noi suntem pricepuți la promovare online, asta știm, asta facem cel mai bine și vrem să întindem oricui are nevoie o mână de ajutor în gestionarea unei afaceri pe internet. Ca să vă spunem un mic secret: un motiv pentru care ne-am hotărât să facem asta este acela că ne-am săturat să vedem texte agramate și incoerente pe paginile oficiale ale unor branduri sau diverse companii!

Sprijinim mediul de afaceri românesc și dorim să venim în ajutorul firmelor mici și mijlocii cu o ofertă avantajoasă și atractivă pentru promovare online și optimizare SEO, la cele mai mici prețuri de pe piață.

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti un email pe adresa scrie@metabucket.ro în care să ne explicați ce fel de afacere aveți și ce doriți mai exact, iar noi vă vom răspunde cât mai rapid cu o ofertă de publicitate reciproc avantajoasă și vă vom explica ce vă putem oferi.

Dacă vrei rezultate? Lucrează cu cei mai buni!

Leave a Reply

Top