“Legiunea” CFR-istă de la ASA Târgu Mureș a învins la scor de neprezentare pe “U” Cluj

Universitatea Cluj a pierdut categoric meciul cu ASA Târgu Mureș, scor 0-2, la capătul unui meci controlat de mureșeni, care au evoluat o oră cu un om în plus pe teren.

U Cluj

“U” a rămas în inferioritate numerică în minutul 22, după un fault din spate în careu comis de Gravenberch asupra lui Hora, penalizat cu roșu direct de Colțescu. N’Doye a deschis scorul de la punctul cu var și ASA a preluat conducerea pe Cluj Arena. “Studenții” nu au reușit să se apropie periculos de poarta lui Stăncioiu în prima repriză, iar singura ocazie notabilă a meciului a venit abia în prelungirile primei reprize, Costin a fost servit perfect în marginea careului, dar șutul său s-a dus mult peste poartă.

Repriza a doua a început în același registru, cu o dominare sterilă a oaspeților. Mengolo a căzut în careu în minutul 54, dar “centralul” l-a penalizat cu galben pentru simulare. ASA a trecut de două ori pe lângă golul doi în partea a doua. Panagopoulos a respins în față șutul lui N’Doye, dar reluarea lui Voiculeț din careul mic nu a prins cadrul porții (66).

Inevitabilul s-a produs. După o serie de ocazii din acțiune la poarta clujenilor, ASA a reușit să înscrie golul al doilea prin Claudiu Bumba, în minutul 75, care a penalizat apărarea visătoare a gazdelor.

Târgu Mureș a marcat și golul al treilea, dintr-un penalty acordat ușor de Colțescu, transformat de Ioan Hora în prelungirile partidei și îi administrează o înfrângere la scor de neprezentare clujenilor la primul joc în fața propriilor suporteri.

În urma acestei victorii, ASA urcă pe locul 3 în Liga 1, cu 33 de puncte, iar “șepcile roșii” rămân pe locul 11, cu 18 puncte.


Echipele de start:

“U” Cluj: Panagopoulos – Jovanovic, Skvorc, Gravenberch, Bambara – Csotin, Ceppelini, Van Den Broek, Zijler (Kovacs ’37) – Lemnaru (c) (Castillion ’57), Mengolo

Rezerve: Veselovsky, Ciupe, Neag, Kovacs, Viveiros, Castillion, Cristocea

Antrenor: George Ogăraru

ASA Târgu Mureș: Stăncioiu – Sepsi, M. Constantin, Manolov – Mureșan (c), Hora, Feussi, N’Doye, Bejan – Voiculeț (Gorobsov ’82), Goga (Bumba ’58)

Rezerve: Viciu, Gonzalez, Gorobsov, Szekely, Zicu, Axente, Bumba

Antrenor: Liviu Ciubotariu

Arbitru principal: Sebastian Colțescu (Craiova)
Asistenți: D. Mitruți (Craiova), D. Iliescu (Craiova)
Adiționali: A. Cojocaru (Galați), V. Nicușor (Craiova)

Arbitru rezervă: B. Velicu (Craiova)
Observator CCA: L. Sajtos (Sibiu)

Cartonașe galbene: Voiculeț (31), Hora (32), Jovanovic (32), Mengolo (54), Bejan (61), Sepsi (90)

Spectatori: 3.097

Universitatea va juca etapa viitoare în Ștefan cel Mare, cu Dinamo, sâmbătă, 28 februarie, de la ora 20:30.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top