Liga I va fi transmisa de UPC si Focus Sat pentru urmatorii 5 ani

fotbalLook+ si Look TV vor transmite Liga I de fotbal in urmatorii 5 ani, in reteaua UPC si Focus Sat.

“UPC si Focus Sat vor aduce in casele romanilor toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 si din Cupa Ligii in urmatorii 5 ani. Operatorii telecom au semnat recent un acord de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua canale Look TV si Look +”, se arată în comunicatul oficial, remis Mediafax.

“Suntem incantati ca le putem oferi clientilor nostri aceasta veste excelenta: la UPC si Focus Sat vor putea urmari meciurile din cele mai importante competitii fotbalistice din Romania. Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 – 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat”, a spus, potrivit sport.ro, Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală. Compania oferă servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 200 de oraşe. Serviciile digitale oferite de UPC România îi conectează pe cei 1.179.500 de clienţi la universul digital.

Pe de altă parte, compania Intel Sky Broadcast Ltd. deţine în prezent televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live.

Anunţul din comunicatul UPC vizează însă televiziunile “Look TV şi Look Plus”, fapt care ar putea fi un indiciu privind intenţia Intel Sky Broadcast Ltd. de a modifica denumirea televiziunii Transilvania Live în Look Plus. Însă, până în momentul difuzării acestei ştiri, nu a fost depusă o solicitare în acest sens la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top