Liviu Alexa: “Mi-am propus sa duc in Parlament vocea mea de ziarist, sa le spun celor de acolo care sunt realitatile vietii pe care noi o traim”

Jurnalistul clujean Liviu Alexa şi-a anunţat pe blogul personal candidatura, ca independent, în Camera Deputaţilor, pentru Colegiul 1 din Cluj-Napoca, ocupat în prezent de deputatul Mircia Giurgiu.

Liviu Alexa, candidat in camera deputatilor, colegiul 1

Considerat ca un jurnalist aprig şi care nu se lasă călcat în picioare de nimeni, Alexa vrea “să devină vocea clujenilor în Camera Deputaţilor, să transmită toate mesajele de bun simţ, toate iniţiativele corecte care pot duce România asta împiedicată cu un pas înainte”.

“Mulţi dintre voi ştiţi că sunt aprig, ştiţi că ce am în guşă am şi-n căpuşă , ştiţi că dacă îmi propun ceva, iar voi mă sprijiniţi, fac tot ce îmi stă în putere să rezolv. În ciuda scepticilor şi a tuturor greutăţilor, nu am stat să mă plâng de pe margine, ci am făcut ca lucrurile să se întâmple. Ca jurnalist, n-am stat niciodată deoparte, am avut curaj să scriu şi să vorbesc, nu m-am lăsat calcat în picioare”, a scris Alexa pe blogul său.

A luat atitudine împotriva E-On Gaz

“Am luptat impreuna pentru ca E-On Gaz sa nu ne mai sparga trotuarele orasului, m-ati sprijinit, iar protestul nostru a ajuns la urechile firmei-mama din Germania. Lupta cu E-On Gaz trebuie sa continue, clujenii nu sunt sclavii si batjocura acesti companii care ne distruge cu sute de gropi drumurile!”

Jurnalistul în vârstă de 33 ani vrea să devină vocea clujenilor în Parlamentul României şi “să le spun celor de acolo care sunt realităţile vieţii pe care noi o traim!“, iar pentru asta mizează pe susţinerea clujenilor.

“O să vă stau la dispoziţie atât eu, cât şi echipa mea, şi înainte de alegeri şi, mult mai important, după.
După ce sunt alesi, parlamentarii uită să mai calce pe trotuarele din colegiu. O să deschid o linie de telefon specială, unde veţi putea suna oricând şi semnala sau sugera orice credeţi că merită atenţia parlamentarilor. Voi face o secţiune specială pe blogul meu, unde veţi putea trimite mesajele voastre. Mă voi întâlni cu voi mereu să vorbim faţă în faţă despre aceste probleme.

Voi lua cuvântul constant în Camera Deputaţilor şi voi supune atenţiei colegilor parlamentari problemele ridicate de voi.

Toate astea, însă, nu le voi face în “spirit sindicalist”, cu bla-bla-uri populiste, cum au mai făcut alţii, o să stau pe capul lor până când vor lua în seamă ideile voastre. Până când îi vor asculta pe clujenii mei”, a anunţat Alexa.

 

Leave a Reply

Loading...
Top