Loc de parcare pe trotuarul din staţia de autobuz de pe Drăgălina!

Eterna problemă în Cluj-Napoca o reprezintă lipsa locurilor de parcare care îi fac pe unii şoferi să ocupe trotuarele din centrul oraşului, iar pietonii sunt nevoiţi să facă slalom printre maşini. 

În staţia de autobuz de pe strada Drăgălina, pe direcţia de mers spre Camera de Comerţ, şoferii clujeni obişnuiesc să folosească trotuarul pe post de loc de parcare, chiar şi pentru câteva minute sau ore.

Astfel s-a întâmplat şi astăzi, când şoferul unui autoturism model Dacia break a urcat cu tupeu pe trotuar în timp ce câţiva pietoni staţionau în staţia de autobuz, iar un alt autoturism model BMW stătea parcat la cinci metri în spatele acestuia; ceea ce ne face să ne punem întrebarea, cât va mai dura până când efectiv nu vom mai avea pe unde să circulăm, iar parcările vor lua locul trotuarelor?

Această meteahnă nu este de ieri pe azi, nu e de o săptămână, e de câţiva ani. Şi nu doar în zona respectivă, se întâmplă peste tot, chiar şi în centrul oraşului, acolo unde mai zăreşti câte un şofer plin de tupeu care îşi parchează maşina pe trotuar.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top