Locul 3 pentru voleibalistii clujeni la turneul de la Piatra Neamt

u cluj voleiVoleibalistii Universitatii Cluj au incheiat pe pozitia a 3-a turneul de la Piatra Neamt, desfasurat in perioada 5-7 septembrie. Cu un lot schimbat in mare parte fata de cel de anul trecut, “studentii” pregatiti de Bogdan Tanase au avut o evolutie buna in cadrul turneului, bifand o victorie si doua infrangeri.

“U” Cluj a inceput cu o infrangere in fata formatiei Unirea Dej, castigatoarea turneului, scor 0:3. In a doua zi, “alb-negrii” s-au impus in fata formatiei CSM Bucuresti cu scorul de 3:2, iar in ultima zi gazdele de la VCM LPS Piatra Neamt i-au invins pe clujeni cu scorul de 3:0.

“A fost un turneu benefic pentru noi, pentru ca ne-a aratat unde suntem la momentul actual si ce avem de imbunatatit pana la inceputul campionatului. De asemnenea am putut sa vad si noile achizitii si pot spune ca sunt aproape multumit”, a declarat Bogdan Tanase, citat de u-cluj.ro.

In perioada urmatoare, 13-14 septembrie, “U” Cluj va mai avea parte de doua jocuri de verificare, in Ungaria, cu ocupanta locului 5 din prima liga din tara vecina.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top