Locuri de munca ca insotitoare de bord

Marti, 30 septembrie 2014, RSC Consulting Cluj-Napoca va organiza o noua sesiune de recrutare in vederea angajarii de “Insotitori de bord” pentru compania de aviatie FLYNAS din Arabia Saudita.

insotitoare de bord

Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia, Sala Toscanini, începând cu ora 08:00 și se va derula pe parcursul întregii zile. La selecţia finală vor participa reprezentanţi ai companiei de aviaţie și ai companiei internaționale de recrutare MECCTI Ltd., precum şi recrutori ai RSC CONSULTING.

Persoanele care sunt interesate de postul de insotitor de bord pot aplica până la data de 15 septembrie 2014 pe formularul de înscriere. Până în prezent, RSC CONSULTING a finalizat cu succes alte două sesiuni de recrutare, în urma cărora, actualmente, 41 de tinere din România sunt angajate la FLYNAS, cu contracte de muncă pe o perioadă de doi ani, cu posibilitate de prelungire, fiind remunerate cu salarii nete de peste 2000 USD pe lună.

“Ne face plăcere să putem oferi, din nou, tinerelor românce posibilitatea de angajare pe posturi de Însoţitori de bord, fiind foarte bine plătite încă de la vârsta tinereții, iar, în paralel, să le oferim oportunitatea de a fi instruite și să dețină atestat în ocupaţia de Însoţitor de bord. Cu alte cuvinte, oferim un pachet integrat de oportunităţi pentru tinerele care doresc să „îmbrățișeze” această ocupație.” a declarat managerul General al companiei, Steluța Racolța.

RSC CONSULTING este reprezentant în România al companiei internaționale MECCTI Ltd., specializată în recrutare de personal pentru companiile de aviație din țările din Orientul Mijlociu şi, de asemenea, implementează cu succes un proiect cu finanţare europeană pentru calificarea tinerelor românce în ocupaţia de Însoţitor de bord.

Leave a Reply

Loading...
Top