“Lordul” nu vrea ca “U” Cluj să joace la Bistriţa!

Anamaria Prodan este contrazisă de şeful Gloriei, Jean Pădureanu, în problema mutării “şepcile roşii” la Bistriţa. Acesta spune că nu-şi doreşte să facă un deserviciu Universităţii şi Clujului.

Mutarea Universităţii la Bistriţa s-a lovit de un zid. Preşedintele “studenţilor”, Anamaria Prodan, nu a ţinut cont de opinia oficialilor bistriţeni, care nu văd cu ochi buni mutarea clubului de pe Someş în oraşul lor. Jean Pădureanu a explicat motivele pentru care este puţin probabil ca “Şepcile roşii” să evolueze meciurile de pe teren propriu pe stadionul Gloriei.

“Tata-Jean” s-a arătat deranjat de afirmaţiile Aneimaria Prodan referitor la datoriile pe care clubul din Bistriţa le-ar avea faţă de ea.

“De la un transfer de anul trecut avem indemnizaţia de formare a unui jucător pe care l-au cumpărat ei. Trebuia să o întrebaţi pe dânsa ce sumă îi datorăm. Trebuia s-o întrebaţi: <>. Pe noi nu ne sună, dar ea vorbeşte cu noi prin voi, ceea ce nu e civilizat. Trebuia să ni se adreseze nouă. Astăzi (ieri, n.red) am abordat-o eu şi am întrebat-o: <>. Ea mi-a spus: <>Păi, să jucăm acolo>>. <<Şi de ce nu mă întrebi pe mine şi băzâi pe la televizor de vreo două săptămâni că vrei la Bistriţa?. <>, a declarat Pădureanu.

“Aş face un deserviciu Clujului”

Apoi, cel poreclit “Lordul” a revenit la un ton mai moderat, fără a-şi schimba punctul de vedere:

“Nu am spus că nu las Universitatea să joace aici, dar deocamdată aştept să vină să-mi spună ce o doare. În ce condiţii vrea să vină, iar eu îi spun dacă sunt de acord şi în ce condiţii o primesc. Acesta ar trebui să fie circuitul acestei afaceri. Ştie unde stăm, am căutat-o de vreo două-trei ori pentru alte lucruri, dar nu mi-a răspuns. Acum a vorbit cu un coleg de-al meu, cu directorul executiv şi a zis că o să vină la Bistriţa să stea de vorbă cu noi. Cred că aş face un deserviciu Clujului şi mă feresc să fac deservicii în special cluburilor de aici, din Ardeal. Am avut şi avem o relaţie bună cu cei de la „U” Cluj”, a încheiat şeful Gloriei Bistriţei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top