Loteria publicitară “Vacanțe cu adrenalină la Polus!” se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar două săptămâni pentru a intra în cursa pentru marile premii ale loteriei “Vacanțe cu adrenalină la Polus!”. Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor celor trei vacanțe la Poiana Brașov, a celor două locuri la shakedown Transilvania Rally și a celor patru biciclete KTM vor avea loc luni, 22 iunie 2015.

Vacanțe cu adrenalina la Polus_landscape

Până pe 21 iunie 2015, ora 10:00 PM, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center le aduc șansa clienților centrului comercial de a câștiga una din cele 3 vacanțe pentru patru persoane la Poiana Brașov. Fericiții câștigători se vor putea bucura de o experiență de neuitat alături de piloții Napoca Rally Academy. Pe lângă pensiunea completă și accesul la SPA, aceștia vor avea parte de un mini curs de pilotaj ce include driving pe circuit, simulator de derapaje și experiență de copilot în mașinile de raliu NRA, iar cei mici vor avea parte de distracție pe circuitul special de karting. În plus, în cadrul loteriei publicitare mai sunt puse la bătaie două locuri la shakedown Transilvania Rally și patru biciclete KTM.

Și asta nu este tot, sute de premii oferite de către partenerii centrului comercial, pot fi câștigate pe loc prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare.

Tragerile la sorți pentru desemnarea câștigătorilor marilor premii vor avea loc în data de 22 iunie 2015, ora 05.00 PM, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta Polus Center.

Parteneri: QuickMobile, Pietra, Bigotti, Chantall, Pada Murre, Yellow Store, Divertis Shop și Musette.

Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe www.poluscentercluj.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top