Lucrările de modernizare de pe strada Moților deviază traficul!

Lucrările de modernizare de pe Calea Moților, care fac parte din proiectul european “Refacerea infrastructurii Orașului Comoară, modernizare cai de acces spre centrul istoric”, presupun restricții majore ale traficului.

cluj 2015

În acest moment lucrările de înlocuire a rețelei de apă potabilă sunt finalizate pe partea numerelor impare, iar pe partea numerelor pare mai sunt de executat aproximativ 400 ml, între străzile Vasile Alecsandri și Mihai Eminescu. Odată cu lucrările de modernizare a străzii, se vor poza în subteran cablurile electrice ale companiei de transport public și cele de iluminat public.

Aceste lucrări se vor derula pe câte o jumătate de stradă (trotuar și 2 benzi carosabile), situație în care circulația auto se va desfășura NUMAI pe câte o bandă pe sens, motiv pentru care traficul se va devia după cum urmeaza:

* relatia Mănăștur – centru: Calea Moților – str. Clinicilor – Piața Lucian Blaga;

* relația Mănăștur – gara: Calea Moților – G. Coșbuc – Card. Iuliu Hossu – G. Barițiu- Horea;

sau Calea Moților – G. Coșbuc – Splaiul Independentei Pod Napoca – Mamaia – Drăgălina- Horea;

* relatia Mărăști – Mănăștur: B-dul 21 Decembrie 1989 – Cuza Vodă – Piața Mihai Viteazul – Horea – Drăgălina – B-dul 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei;

* relația Mărăști – Florești (Oradea) – Bd-dul 21 Decembrie 1989 – Cuza Voda – Piața Mihai Viteazu – Horea – Drăgălina – B-dul 1 Decembrie 1918 – Nod N.

Municipalitatea clujeană își cere scuze participanților la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat si le recomandă să se conformeze noilor reglementări de circulație.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top