Mădălina Ghenea a petrecut o vacanţă de vis în Thailanda, dar fără Gerard Butler

madalina gheneaSuperba Mădălina Ghenea s-a răsfăţat într-o vacanţă de vis în Thailanda, fără logodnicul ei, actorul Gerard Butler, care nu a putut s-o însoţească pe frumoasa româncă.

După un an agitat şi plin de evenimente, Mădălina Ghenea s-a bucurat singură de minunăţiile Thailandei şi asta pentru că Gerard Butler nu a însoţit-o pentru că avea mai multe lucruri de rezolvat în Beverly Hills, potrivit cancan.ro.

Tânăra a postat o fotografie pe Facebook din orăşelul Chiang Mai, în care a purtat cu mândrie o ie tradiţională, primită de la părinţi.

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler formează un cuplu de mai bine de opt luni. În presă au apărut şi zvonuri care spun că cei doi se pregătesc de nuntă.

“O iubeşte foarte mult pe Mădălina şi s-a pregătit minuţios pentru acest moment”, a declarat o sursă din anturajul lui Butler pentru Irish Independent. Aceeaşi sursă a relatat şi faptul că Mădălina va primi inelul de logodnăca în filme, cu Gerard stând în genunchi în faţa ei, iar familia lui să fie prezentă în acel moment.

madalina-ghenea_2

Leave a Reply

Top