Magazinul Vodafone din Piaţa Unirii a fost relansat cu o serie de surprize pentru clujeni!

Clujenii, şi nu numai, vor avea la dispoziţie, începând de astăzi, unul din cele mai moderne magazine Vodafone din Transilvania. Compania Vodafone a investit 150.000 de euro în rebrading-ul agenţiei din Piaţa Unirii, dându-i o nouă identitate vizuală şi o amenajare interioară optimizată.

“Redeschidem magazinul Vodafone după o investiţie ce a transformat spaţiul comercial într-unul din cele mai mari şi mai moderne magazine de profil din Transilvania. Noul spaţiu, amenajat în nota clădirii istorice care îl găzduieşte, oferă vizitatorilor o experienţă superioară, care îmbină inovaţia tehnologică cu o nouă abordare a relaţiei cu clienţi. Cu o suprafaţă de 170 metri pătraţi, noul magazin este locul unde clienţi pot explora şi testa produse de ultimă generaţie, precum telefoane, smartphone-uri sau tablete de ultimă generaţie, precum şi produsele şi servicile din portofoliul Vodafone, într-un mediu plăcut şi prietenos”, a declarat Florin Lăpădat, Regional Director, Vodafone România.

Toţi clienţii care îşi reînnoiesc abonamentul sau încheie un contract nou în magazinul Vodafone din Piaţa Unirii în săptămâna 10-16 septembrie, primesc, la alegere, un cadou, valabil de trei luni (100 minute / SMS naţionale, 250 minute internaţional / naţional în reţele fixe, 1.000 minute Vodafone sau 250Mb trafic). De asemenea, aceştia beneficiază de o reducere de 40 de euro la achiziţionarea oricărui smartphone din magazinul Vodafone. În plus, o altă noutate este faptul că plata facturii se poate realiza la oricare ghişeu.

Toate acestea, bineînţeles pe lângă Wi Fi gratuit, de mare viteză.

Vodafone a investit în ultimul an 7 milioane de euro în rebranding-ul reţelei de magazne proprii. La Cluj, are în jur de 100 de angajaţi, o reţea de cinci magazine proprii şi 11 magazine partenere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top