Mamaia, cea mai dinamică staţiune din lume!

Mamaia a primit ieri, la Monte Carlo, distincţia de cea mai dinamică staţiune din lume, premiul fiind înmânat de organizatorii Festivalului Internaţional al Cluburilor.

Aproximativ 50 de modele, animatoare şi dansatoare din cele mai tari cluburi din Mamaia i-au dat pe spate pe cei 3.000 de invitaţi la marele eveniment. Ele au fost admirate de milionarii care au venit special pentru a participa la cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional al Cluburilor, găzduit de Principatul Monaco. Domnişoarele care au reprezentat România au reuşit să facă un lobby extrem de puternic, astfel că litoralul românesc se poate mândri cu o reuşită notabilă: Mamaia a luat premiul de cea mai dinamică staţiune din lume.

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, care a avut ideea de a împânzi principatul cu animatoarele din cluburi, i-a înmânat primarului din Monte Carlo, George Marsan, o icoană din argint făcută cadou de arhiepiscopia Tomisului. Primarul avea pregătit un premiu special şi pentru prinţul Albert de Monaco, dar acesta nu a mai ajuns la eveniment, deoarece s-a întors obosit dintr-o călătorie în Africa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top