Maraton “Hobbit” la Cinema City

Iubitorii trilogiei “Hobbit”, film realizat de Peter Jackson, sunt așteptați joi, 18 decembrie, de la ora 18:00, la Cinema City, la “Maratonul Hobbit”, cu o zi înainte de lansarea oficială în cinematografe a ultimului film al seriei: “Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”.

maraton hobbit joi 18 dec 2014

Mii de fani “Hobbit” din București și din țară vor trăi în același timp acțiunea celor trei filme în 9 cinematografe: cele două cinematografe Cinema City din București (AFI Palace Cotroceni și Sun Plaza), precum și în cinematografele Cinema City din Cluj (Iulius Mall și Polus Center), Ploiesti (Ploiesti Shopping City și AFI Palace Ploiesti), Arad (Galleria), Bacău (Arena Mall) și Brăila (Promenada Shopping City ).

Maratonul Hobbitul va lua startul de la ora 18:00, cu primul film al seriei, “Hobbitul: O călătorie neașteptată”, și continuă, la ora 21:20, cu al doilea film, “Hobbitul: Dezolarea lui Smaug”. Filmul care încheie seria, “Hobbitul: Bătălia celor cinci oștiri”, va fi difuzat pentru prima dată în rețeaua Cinema City, începând cu ora 00:10.

Între cele trei filme vor fi două pauze a câte 15 minute.

Biletele la eveniment, primul de acest gen din rețeaua Cinema City, pot fi rezervate pe cinemacity.ro și costă doar 30 de lei pentru toate cele trei proiecții.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top