Maraton sportiv sâmbătă la Sala Sporturilor “Horia Demian”

sala sporturilor horia demianSâmbătă, 9 februarie, Sala Sporturilor “Horia Demian” va fi gazda a patru evenimente sportive, o adevărată premieră pentru sportul clujean.

Astfel, de la ora 12, echipa de volei feminin a Universităţii Cluj va primi vizita formaţiei CS Volei Alba Blaj, într-o partidă care contează pentru etapa a XVII-a a Diviziei A, iar de la ora 14, voleibaliştii clujeni vor juca cu Remat Zalău.

“U” Mobitelco BT Cluj-Napoca va încerca de la ora 17 să bifeze a şaptea victorie consecutivă în Liga Naţională. Adversarul va fi actuala echipă a lui Marcel Ţenţer – antrenorul care a adus titlul la Cluj după 15 ani – Gaz Metan Mediaş, formaţie pentru care evoluează şi fostul jucător al alb-negrilor, Zoran Krstanovic.

Seara va fi încheiată cu meciul baschetbalistelor Universităţii, care vor înfrunta echipa BCM Danzio Timişoara, de la ora 19, în etapa a XXII-a.

De asemenea, echipele clujene se vor bucura şi de sprijitul suporterilor la fiecare partidă de pe teren propriu. Clubul Sportiv Universitatea (CSU) a încheiat un parteneriat cu un grup de studenţi care au creat conceptul “Tribuna Studentului”, pe care l-am văzut în acţiune şi la meciurile de Cupa Davis împotriva Danemarcei, disputate în perioada 1-3 februarie în Sala Sporturilor “Horia Demian”. Astfel, CSU va pune la dispoziţie în mod gratuit 150 de bilete pentru fiecare partidă pe teren propriu a echipelor clubului.

“În urma succesului memorabil înregistrat la meciurile de la Cupa Davis, împotriva Danemarcei, noi cei din Tribuna Studentului am decis că sportul clujean are nevoie de susţinere din partea tuturor studenţiilor. Astfel că, am decis să lansăm cât mai repede posibil conceptul “Tribuna Studentului” la toate echipele clujene: baschet, volei, rugby, handbal. În urma unor dezbateri cu cei de la conducerea “U” Cluj am reuşit să încheiem un parteneriat. Dacă îţi pasă de sport, dacă ai un cuvânt de spus, vino alături de noi, cei din Tribuna Studentului, împreună să încercăm să “resuscităm” sportul clujean, să-i redăm valoarea de altădată, să arătăm ţării că se poate, să demonstrăm că studenţii sunt uniţi şi au întotdeauna un cuvânt de spus. Vino să arătăm lumii că “spiritul studenţiei” este veşnic, el nu moare niciodată“, e mesajul suporterilor din “Tribuna Studentului”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top