Mărginean: “Donez echipa Primăriei. Sper să o poată salva!”

Deşi trecerea Universităţii către grupul “Meridian Auto” patronat de fraţii Bultoc, Călin şi Gheorghiţă, a intrat în impas, acţionarul majoritar al FC “U” SA, Ioan Mărginean, a declarat că este dispus să cedeze cu titlu gratuit acţiunile pe care le deţine către Consiliul Local Cluj-Napoca, potrivit ziuadecj.ro.

Mărginean a făcut un anunţ-surpriză, din care reiese că e dispus să cedeze clubul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca fără nicio pretenţie financiară. “Donez echipa Primăriei. Sper să o poată salva, sper să se implice. Din păcate, se pare că oamenii s-au speriat de tot ce s-a întâmplat ieri. Situaţia e foarte delicată”, a transmis cel care deţine pachetul de 98 la sută din acţiuni preluat în vară de la Florian Walter.

Reamintim faptul că procurorii DIICOT, însoţiţi de poliţişti de la BCCO au descins la sediile “U” Cluj şi Petrolul Ploieşti pentru a investiga transferurile efectuate între cele două cluburi în această vară când 15 jucători au fost mutaţi de Florian Walter de la Cluj la Ploieşti.

Leave a Reply

Top