Marian Vanghelie vrea sa cumpere Realitatea TV

vangheliePotrivit unor surse de pe piaţa media, primarul sectorului 5 s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma privind tranzacţia, scrie evz.ro.

Primarul Sectorului 5 visează să intre în rândul mogulilor media. El nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. Vanghelie ar putea să ajungă patronul televiziunii la care, în urmă cu mai mulţi ani, a fost pus de către Robert Turcescu să conjuge verbul “a fi”, test care i-a dat mari bătăi de cap.

La întâlnire a participat şi fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Tranzacţia priveşte transferul către Vanghelie al drepturilor de proprietate a bunurilor pe care Elan Schwartzenberg consideră că le mai are la postul TV.

Alianţa comercială dintre Videanu şi Vanghelie poate părea bizară, dar ea are la temelie un calcul electoral: alegerile locale din 2016, respectiv Primăria Capitalei. Informaţia a fost confirmată de surse credibile, apropiate de cei care au parafat tranzacţia.

De altfel, în ultima perioadă, Marian Vanghelie şi Adriean Videanu au fost văzuţi împreună la Monaco.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top