Maşină de 28.000 de euro cumpărată de UBB Cluj pentru profesori

ubb1Printre achiziţiile făcute de Universitatea Babeş-Bolyai în anul 2012 se numără şi un autoturism Volkswagen, în valoare de 28.000 de euro. De asemenea, universitatea va contracta pentru profesori servicii de transport aerian în valoare de 50.000 de lei.

Criza nu s-a simţit anul acesta la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) Cluj. Printre achiziţiile făcute de una dintre cele mai prestigioase universităţi din România se numără şi un autoturism Volkswagen, în valoare de 125.000 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al UBB Cluj, Laura Irimieş, autoturismul este folosit de rector şi prorectori, iar la nevoie şi de către ceilalţi angajaţi ai instituţiei. “Autoturismul a fost achiziţionat prin programul Rabla, după casarea unuia ieşit din uz”, a declarat aceasta, citat de citynews.ro.

Maşina a fost aciziţionată de UBB în noiembrie 2012, de la Autoworld SRL, din venituri proprii.

De altfe, UBB se află în procedura de achiziţionare a unor servicii de transport aerian, atât intern cât şi internaţional, iar valoarea achziţiei este de 50.000 de lei. Concret, serviciile sunt oferite profesorilor care se vor deplasa spre şi dinspre evenimentele de cercetare şi ştiinţifice, atât pentru proiectele interne cât şi pentru cele europene.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top