MasterChef Petre Buiucă, prezent la Campionatul Internaţional de Gătit în aer liber!

Campionatul Internaţional de Gătit în aer liber a debutat vineri, 7 septembrie, iar concurenţi de pe întreg mapamondul şi-au etalat talentul şi pasiunea pentru gătit într-o demonstraţie de artă culinară de excepţie. Au fost preparate care mai de care mai inedite, speciale şi rafinate, gătite într-un mod aparte, din care nu lipseşte acea picătură de pasiune care dă savoare preparatului. Sâmbătă, 8 septembrie, concursul a avut şi un invitat special, câştigătorul primului sezon al concursului MasterChef România, Petre Buiucă, care a venit şi în calitate de susţinător al prietenilor săi Mehrzad Moghaezi şi Alexandru Cirtu, pe care i-am văzut de asemenea şi la show-ul MasterChef difuzat de PROTV.

Concurenţii s-au întrecut între ei ca masa lor să arate pe cât de estetică, dar pe atât de gustoasă. Am avut parte de standuri viu colorate, tradiţionale, iar un concurent a realizat Masa Tăcerii din roşioare umplute cu pastă de brânză, care a fost un deliciu pentru public.

În competiţie au fost prezente şi echipele naţionale culinare din Uzbekistan, Coreea de Sud, Croaţia, Macedonia, Moldova şi echipele olimpice româneşti care vor participa în 2013 la Olimpiada Culinară de la Erfurt (Germania).

Cea mai numeroasa echipa de bucatari, reuniti sub numele de “Masters of Flames – Hells Kitchen&Angels Lounge”, au gătit ieri peste 2.800 de litri de mancare pentru public.

Astăzi, duminică, 9 septembrie, va fi preparată de către bucătarii cantinei Memo 10 o mămăligă uriaşă, care va fi distribuită publicului în 2000 de porţi.

Mai multe poză pe floresti-gilau.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top