Mechel Campia Turzii a intrat oficial in insolventa

mechel campia turzii
foto jurnalul.ro

Tribunalul Comercial Cluj a admis, miercuri, intrarea în insolvenţă a combinatului Mechel Câmpia Turzii şi a numit un administrator judiciar care va analiza dacă societatea se va reorganiza sau va intra în faliment.

Combinatul siderurgic Mechel Campia Turzii a solicitat intrarea în insolvenţă, fiind a treia fostă companie a grupului Mechel care solicită o astfel de măsură.

Alte două companii care au fost deţinute de grupul rus Mechel în România, Mechel Târgovişte şi Laminorul Brăila, au intrat în insolvenţă în luna februarie, respectiv în luna martie.

Grupul rus Mechel a vândut, în februarie, pentru preţul simbolic de 230 de lei (52 euro) combinatele metalurgice pe care le deţinea în România, puternic îndatorate, către firma Invest Nikarom din Bucureşti, controlată de două persoane cu cetăţenie rusă.

Tranzacţia a vizat compania Mechel East Europe Metallurgical Division SRL şi combinatele Ductil Steel Buzău, Ductil Steel Oţelu Roşu, Mechel Câmpia Turzii, Mechel Târgovişte şi Laminorul Brăila.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top