Meciul România – Serbia are toate șansele să umple Sala Polivalentă din Cluj! S-au vândut deja 5000 de bilete!

Partida retur dintre România și Serbia ce contează pentru barajul de promovare la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca va avea loc sâmbătă, 13 iunie, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Cluj, iar meciul are toate șansele să se dispute cu casa închisă.

trofeul carpati 2015

Meciul tur disputat în Serbia s-a încheiat cu victoria României cu scorul de 32-26.

Din cele 7200 de locuri din Sala Polivalentă Cluj, aproape 5000 au fost deja achiziționate, iar organizatorii se așteaptă la o sală arhiplină la ora meciului. De joi se vor pune în vânzare la casele de bilete ultimele tichete rămase nevândute prin sistemul online.

Campanie specială pentru fanii nevăzători

Fanii cu dizabilități vor avea parte de mai multe surprize inedite, iar câțiva suporteri nevăzători vor fi invitați la meci pentru a simți pe viu atmosfera incendiară din sală.

Superstarul Cristina Neagu s-a oferit să sprijine activ campania. Cu ajutorul unui aparat de ultimă generație, i-a fost scanat chipul și va fi imprimat pe diverse produse în sistem braille. Mai mult, fanii nevăzători vor primi autografe în alfabetul braille cu ajutorul unor pixuri 3D speciale.

Marcatoare a 11 goluri în meciul tur al barajului pentru Mondiale cu Serbia (32-26 pentru România), Cristina Neagu a fost lăudată de președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, pentru prestația de la Kraljevo.

“Cristina Neagu face parte din puținii oameni care sunt atinși de Dumnezeu și care au avut șansa să se întâlnească cu meseria pe care au fost făcuți. Cred că Cristina are cel puțin 10 ani în față de handbal în care poate să ajute la niște rezultate interesante și în același timp lângă ea pot să crească niște viitoare componente ale lotului național, și avem material pentru așa ceva”, a declarat Alexandru Dedu, președinte FRH.

Dedu consideră că cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 va face carieră la nivel înalt până după vârsta de 35 de ani! Golghetera și câștigătoare a Ligii Campionilor în 2015 cu Buducnost, interul stânga al naționalei este văzută de șeful handbalului drept un model pentru generațiile viitoare. Conform strategiei lui Dedu, campioanele mondiale de junioare din 2014 se vor maturiza in jurul lui Neagu in sezoanele urmatoare.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top