Mesajul Oanei Boc pentru fiica sa, proaspăt admisă la Medicină Dentară din cadrul UMF Cluj

Fiica cea mică a primarului Emil Boc, Patricia, a intrat la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) “Iuliu Haţieganu”, iar mama ei, Oana Boc, i-a transmit un mesaj emoţionant pe Facebook.

“Sunt sigură că o să fii un medic excelent, dragă Patricia! ❤️ Entuziasmul, pasiunea, umanismul să te însoțească în continuare pe noul tău drum care începe acum. Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca”, a scris soţia priamrului pe pagina sa de Facebook.

Patricia Boc s-a clasat pe locul nouă la buget, după ce a obţinut nota 8.49 la testul grilă cu 50 de întrebări din biologie şi chimie, potrivit rezultatelor examenului de admitere care au fost publicate miercuri pe site-ul UMF Cluj-Napoca.

Patricia Boc a obţinut media 9.66 la examenul de Bacalaureat, după ce a absolvit Liceul Teoretic “Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca.

Şi fiica ministrului Educaţiei, Valentin Popa, şi-ar fi dorit să studieze la Cluj-Napoca, la Facultatea de Medicină a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) “Iuliu Haţieganu”, însă a fost respinsă. Teodora Popa a obţinut nota 7.47, ultima medie de admitere la buget la Facultatea de Medicină fiind 8.14.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top