Miha Rus, “devoratoarea” de politicieni şi nu numai!

Unii adună timbre, alţii şerveţele, monede, cărţi, fluturi şi diverse alte obiecte ce pot fi adăugate într-o colecţie. Mihaela Rus, verişoara cunoscutei cântăreţe Cristina Rus, însă, are pasiuni mai speciale. Ea este împătimită după politicieni. Astfel că, tânăra nu ratează nicio ocazie să se fotografieze cu aceştia, în speranţa că undeva în viitor va fi una dintre ei.

 

 

Mihaela Rus este o tânără aspirantă la viaţa politică românească. Cu o doctrină democrat-liberală, Miha, cum o alintă prietenii, reprezintă o prezenţă extrem de activă printre politicieni, neratând nicio ocazie de a se fotografia cu aceştia. Tânăra deţine, până la momentul de faţă, o colecţie destul de vastă de poze cu politicieni. Printre aceştia se numără familia Băsescu, Sorin Apostu, Emil Boc, Theodor Stolojan, Monica Macovei, Teodor Paleologu, Roberta Anastase, sau Silviu Prigoană. Bineînţeles, la aceştia se adaugă şi, cu siguranţă, se vor adăuga în continuare, mulţi alţii.

Ea, de altfel, este o adevărată împătimită a pozelor cu personalităţi, astfel că prin colecţia ei pot fi regăsiţi şi  Sergiu Nicolaescu, Florin Piersic, Delia Matache, Andreea Bănică, Andra şi Cătălin Măruţă sau Loredana Groza.

 

Miha nu este, încă, la fel de cunoscută precum verişoara sa, însă, are toate şansele să ajungă departe. Absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, secţia Comunicare şi Relaţii Publice, actualmente materandă la Managementul Organizaţiilor Politice, tânăra se implică, adeseori, în diverse proiecte pentru a câştiga experienţă şi a fi observată de către “cei mari”. De altfel, ea nu ratează niciuna din întâlnirile Fundaţiei Creştin Democrate, pentru a fi mereu alături de aceia pe care îi susţine.

Jonglând locul de muncă de la Electrica S.A. cu programe precum Let’s do it Romania, campania electorală din primăvară a lui Emil Boc sau susţinerea preşedintelui Traian Băsescu în timpul suspendării, Mihaela Rus a fost recompensată cu o excursie la Palatul Parlamentului unde a avut şansa de a cunoaşte  viaţa politică în adevăratul ei miez. Aici ea s-a fotografiat în fiecare colţişor, pe fiecare hol, pe fiecare scară, în fiecare bancă, fără a rata o şansă de a-şi mări colecţia cu politicieni.

După cum se poate, limpede, observa, Miha Rus are un adevărat fler în ceea ce priveşte politicienii. Ea recunoaşte în comentariile de la poza ei cu Maria şi Traian Băsescu că orice îşi pune cap reuşeşte, “Ce nu reuşesc eu… dacă vrei, poţi!”. De altfel, prietenii ei susţin că îi vor urma fiecare pas pentru a beneficia şi ei de aceeaşi trecere printre politicieni şi vedete, “Ce norocoasă eşti. De-acuma când mai îi ceva eveniment de genul, din primul moment până în ultimul numai după tine mă ţin”.

2 thoughts on “Miha Rus, “devoratoarea” de politicieni şi nu numai!

  1. Cu moaca asta de pd-lista nici nu imi pot imagina cum ar fi sa te bag sub mine.Din pacate nu toate aveti noroc in viata ! Esti inca in timp sa alegi o alta cale !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top