Mihaela Tivadar paraseste “U” Jolidon dupa 3 ani si jumatate

tivadar
© Silviu Cristea

Neplatita de 6 luni si jumatate si mintita tot timpul ca va fi mai bine, handbalista Mihaela Tivadar (31 ani) a luat decizia de a parasi clubul sau de suflet, “U” Jolidon, dupa 3 ani si jumatate.

“Nu vreau să fiu greşit înţeleasă, dar am ales să plec pentru că eu cred mult în onoare. Am restanţe de şase luni şi jumătate, patru luni din sezonul trecut şi restul din sezonul actual. Vara trecută am făcut cea mai mare greşeală din carieră, am decis să rămîn la Cluj, deşi aveam mai multe oferte. Am crezut în cuvîntul de onoare al unei persoane care pînă la urmă m-a dezamăgit crunt şi care mi-a arătat că pentru unii nu există onoare. E o simplă vorbă pe care o arunci doar ca să prosteşti pe cineva”, a declarat Tivadar pentru gsp.ro.

11.000 de euro din propriul buzunar pentru a-si plati transferul de la Roman

Handbalista clujeanca a declarat ca si-a platit singura transferul de la HC Roman la “U” Jolidon, tocmai pentru a juca pentru clubul unde s-a format ca jucatoare.

“Nu-mi pare rău de nimic din ce am făcut pentru această echipă. Cînd am îndrăznit să-mi cer drepturile mi s-a spus că nu am făcut nimic. Nu-mi pare rău că iubesc acest club. Am întîlnit oameni extraordinari pentru care vocala “U” chiar înseamnă ceva. Adevăraţi suporteri care sînt lîngă tine şi la bine, dar mai ales la greu. Sînt mîndră că am avut şansa să joc în alb şi negru. Dar nu permit nimănui să-şi bată joc de mine şi de cariera mea. Mi-am dorit să fiu măcar apreciată, aşa cum cred că meritam. Din păcate nu a fost să fie şi de aceea plec cu un gust amar”, a mai adaugat Miki Tivadar.

Mihaela Tivadar este vicecampioană mondială cu echipa României în 2005 si medaliată cu bronz la Europenele din 2010. A evoluat pentru cluburile Universitatea Cluj, Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vîlcea, Elda Prestigio (Spania), HCM Roman. A caştigat titlul în România cu Rulmentul Braşov, Oltchim Rm. Vîlcea, dar şi în Spania cu Elda Prestigio. A cîştigat în 2006, cu Rulmentul Braşov, Challenge Cup, iar în 2007 cu Oltchim Rm. Vîlcea, Cupa Cupelor şi Supercupa Europei.

Tivadar este a 7-a sportiva care paraseste “U” Jolidon din cauza restantelor financiare, dupa jucatoarele: Adriana Holhoş, Alina Ţurcaş, Nicoleta Dincă, Clara Vădineanu, Viktoria Petroczi şi Viorica Suba.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top