Minculescu: “M-am stabilit definitiv în Germania”

Invitat în studioul Rock FM, în cadrul emisiunii moderate de Cristian Hrubaru, fostul solist al trupei Iris, Cristi Minculescu, le-a dat o veste tristă fanilor. Acesta le-a povestit planurile pe care le are cu nou-înfiinţata trupă LOTUS şi a declarat că s-a mutat definitiv în Germania.

“Lotus e o floare de apă. Trei culori: alb, galben, roşu, cu irizări uneori. Sper să ţină cât mai mult”, a declarat Minculescu.

Colegii din noua sa trupă “sunt foarte buni instrumentişti sunt toţi profesori de muzică. Eu sunt singurul român. Ar fi trebui să ne numim Europa, dar ne-au luat-o suedezii aceia înainte. Asta pentru că fata este portugheză naturalizată, basistul e ucrainean naturalizat şi bateristul e italian naturalizat. Singurul german-german este chitaristul”, le-a povestit solistul ascultătorilor Rock FM.

Invitatul le-a dezvăluit şi ce planuri are formaţia anul viitor: “Teoretic, se anunţă vremuri frumoase. Sperăm să se şi materializeze. Piese noi sunt vreo şapte, în engleză, bineînţeles”.

“Vreau să lămuresc o confuzie care se face. Eu sunt definitiv acolo, nu temporar, în Germania. Am plecat deja şi, în măsura în care voi fi solicitat aici – şi separat, şi cu Lotus -, voi veni cu mare plăcere. Dar baza e acolo, în Germania”, a declarat Minculescu.

Întrebat dacă va mai cânta piesele de succes din repertoriul Iris, Minculescu a răspuns. “Poate, în virtutea a ceea ce a fost. De ce nu? Dar nu vreau să mă leg foarte mult de ce a fost. Sigur, a fost o etapă foarte importantă din viaţa mea şi aş vrea să lămuresc că meciul nu a fost cu băieţii, ci pe mine m-a învins realitatea românească şi aşa-zisul show-biz, care, de fapt, nu există”, a afirmat acesta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top