Miriuță, optimist după înfrângerea cu Steaua. “Stați liniștiți, mă prindeți și la anul aici!”

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Vasile Miriuță, a declarat după înfrângerea suferită, duminică seară, cu Steaua, scor 0-1, că echipa sa a dominat meciul în zece oameni și a avut situațiile cele mai importante de a marca.

vasile miriuta

“O înfrângere care doare să fiu sincer, pentru că am luat gol dintr-o greșeală colectivă. Asta este, dar nu am căzut. În zece oameni am dominat Steaua, am avut trei situații de a marca în a doua repriză, iar Steaua a avut un șut pe poartă în minutul 90. Cred ca a fost roșu la Negruț, eliminarea a fost corectă, Sergiu a văzut târziu portarul, se mai întâmplă. Țin să îmi felicit încă odată jucătorii chiar dacă am pierdut. Am avut mai multe ocazii ca Steaua astăzi”, a declarat Vasile Miriuță la conferința de presă de după meci

Tehnicianul feroviarilor nu se teme de demitere și e convins că va rămâne și la anul la CFR.

“Echipa joaca cum n-a alergat de ani de zile. Si gândiți-vă ce jucători au avut! Echipa aceasta joaca cu o determinare cum n-a jucat niciodată. Acum am jucatori buni care pot sa joace împreuna numai dacă sunt uniți. Sunt foarte multumit de lotul pe care il am”, a conchis Miriuță.

Constantin Gâlcă: “A fost un meci important pentru noi, după meciul cu Aktobe a fost o încărcătură fizică şi psihică mare. Speram să se concretize meciul cu mai multe goluri, dar mă bucur pentru Tănase că a marcat, e un jucător important pentru noi. Sunt mulţumit, dar jocul echipei trebuie să crească. Mă bucur că l-am luat pe Breevald, avem nevoie de jucători de valoare, atât de calitate, cât si de cantitate”, a fost concluzia tehnicianului Stelei la finalul jocului.

Leave a Reply

Loading...
Top