Mitingul anti-Ponta de joi seara impune restricții de circulație în centrul Clujului

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au emis o autorizație pentru mitingul de protest de joi seara împotriva premierului Victor Ponta, urmărit penal de DNA pentru fapte de corupție, și instituirea unor restricții de circulație.

protest anti-ponta cluj

Protestul va începe la ora 19:00 în locul tradițional, Piața Unirii, iar restricția de circulație este valabilă între orele 19 și 21.

Manifestarea a fost autorizată pe următorul traseu: Piața Unirii – Bd. Eroilor (zona pietonală) – strada Baba Novac – Bd. 21 Decembrie 1989 (pe banda de circulație a CTP) – Piața Unirii (latura de est) – Piața Unirii (platoul pietonal). Traficul rutier va fi restricționat secvențial.

Protestul de joi a fost inițiat pe Facebook și și-au anunțat prezența aproape 2000 de persoane. Manifestanții solicită demisia premierului Victor Ponta, urmărit penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani în “dosarul Dan Șova”.

Vineri, al doilea protest împotriva lui Ponta, organizat de PNL Cluj

La o zi după ce clujenii de rând au anunţat un protest împotriva lui Victor Ponta, reprezentanţii PNL Cluj anunță și ei o acțiune de protest în fața Prefecturii Cluj.

Astfel, vineri, 12 iunie, între orele 11:00 şi 13:00, liberalii clujeni cheamă lumea în stradă pe aleea pietonală din faţa Prefecturii Cluj. Aceştia au spus că au obţinut autorizaţiile necesare de la Primărie şi aşteaptă cât mai multă lume să li se alăture pentru “a condamna, alături de noi, abuzurile Guvernului PSD”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top