Mituri despre fenomenul videochat – o afacere care ia amploare in Romania!

Cand vine vorba despre afacerile de tip videochat, cei mai multi oameni le asociaza cu prostitutia, ceea ce reprezinta o presupune gresita din start. Cat este mit si cat este adevar in legatura cu serviciile de videochat galati? Raspunde sincer la urmatoarea intrebare: „Consideri prostitutie comunicarea pe Yahoo Messenger say Skype prin intermediul unei camere web?”. Videochatul se bazeaza pe acelasi sistem si ar fi stupid sa catalogam comunicarea online cu o alta persoana prin intermediul webcam-ului, chiar si daca acest tip de comunicare are implicit un continut adult, ca fiind prostitutie.

videochat

Unul dintre cele mai ferme argumente ca activitatea de videochat nu inseamna prostitutie este ca nu implica nici un fel de contact fizic. Daca doriti, puteti sa asociati videochatul cu asa numitul „blind date” virtual (intalniri pe nevazute).

Un alt subiect tabu referitor la activitatiile de videochat il reprezinta, inevitabil, modul cum percepe lumea acest loc de munca si implicit femeile care lucreaza in acest domeniu. A fi un model intr-un studio de videochat nu inseamna a fi prostituata sau o dansatoare intr-un clup de striptease, ori animatoare de club. A castiga venituri substantiale din videochat nu este acelasi lucru cu a castiga bani din prostitutie. Puneti-va intrebarea, de ce am avea prostituate pe strazi pana la urma, nu ar fi mai comod si mult mai convenabil pentru ele si mai sigur sa-si practice „meseria” din fata monitorului?

Prin videochat intreti o conversatie banala, prin intermediul internetului, cu un necunoscut, aceasta activitate nu trebuie perceputa din start ca pe un lucru degradant si imoral. Daca crezi ca este imoral sau degradant pentru tine ca persoana ca faci videochat, de ce nu ar fi la fel de degradanta si jenanta postarea unor fotografii cu tine sumar imbracata pe contul personal de facebook, poze ce pot fi vizualitate de absolut oricine?

Daca fetele care se dezbraca in fata camerei web isi vand trupul, atunci sa ne gandim la ce fac toate marile actrite de la Hollywood care se dezbraca si mimeaza scene de amor pentru milioane de oameni, in mai toate filmele pe care le vedem la TV.

Singurul adevar dupa toate aceste mituri despre videochat il reprezinta castigurile substantiale si veniturile care ajung cu mult peste ceea ce ai castiga dintr-o alta activitate. Acest adevar este unul mult mai obiectiv si extrem de tentant sau convingator. Aceste castiguri substantiale starnesc adesea invidia si in multe ocazii devin „cauza” multor rautati gratuite la adresa modelelor de videochat. Este un loc de munca bine platit, chiar foarte bine platit am putea spune fara sa exageram, venitul mediu de 4000 – 5000 de lei lunar depaseste cu mult venitul mediu garantat de orice alt job, nu implica experienta anterioara, munca fizica, uzura mentala, mediu de lucru stresant sau sefi absurzi si obositori.

Sursa

2 thoughts on “Mituri despre fenomenul videochat – o afacere care ia amploare in Romania!

  1. Mentalitatea din Romania este in continuare invechita si, din pacate, va mai trece mult timp pana ca oamenii sa faca distinctia intre videochat si prostitutie. Insa, prin popularizarea fenomenului si evidentiarea aspectelor pozitive, se va reusi si acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.