Monica Macovei si-a lansat candidatura la prezidentiale

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a anunţat, într-un mesaj video postat pe site-ul www.macoveipresedinte.ro, că va candida la Preşedinţie.

macovei

Iată mesajul transmis de Monica Macovei:

“În urmă cu două luni, nu mi-aş fi imaginat că voi veni în faţa voastră cu acest anunţ. Abia am terminat o campanie pentru a fi realeasă în Parlamentul European. Doream să continui de la Bruxelles, şi în acest nou mandat, lupta împotriva corupţiei şi fraudei, pentru competiţie corectă în economie, care să aducă românilor investiţii şi locuri de MUNCĂ. Între timp, ceva s-a schimbat însă în Romania. Şi eu, ca şi voi, sunt nemulţumită de opţiunile de vot care ni s-au oferit. Opţiunile de vot care ne sunt impuse de partide nu au fost testate în nicio bătălie electorală naţională. De curând, mii şi mii dintre voi m-aţi chemat să intru în cursa pentru Cotroceni.

Răspund acum şi candidez. Nu a fost o alegere uşoară, dar este o provocare pe care mi-o asum cu hotărâre şi credinţă. De ce candidez acum, vă întrebaţi. Candidez pentru că ştiu că putem mai mult. Trebuie să dorim mai mult şi să ştim că putem mai mult ca ţară. Nu avem altă şansă decât să cerem mai mult în aceste alegeri. În acest an, România este la răscruce. Putem merge înainte sau putem să ne întoarcem cu 10 sau 20 de ani în urmă. Alegerea este a noastră. Aşa cum eu am decis să candidez şi voi trebuie să decideţi să vă implicaţi. Aceasta este România voastră. Acesta este viitorul vostru. Cei care vi-l fură, vă fură mai mult decât BANI din buzunar.

Vă lipsesc de investiţiile care fac economia mai bună, pun pe fugă afacerile care creează locuri de muncă, vă fură din banii de sănătate, din educaţia copiilor voştri. Fură din viitorul vostru şi din viitorul copiilor voştri. Dar nu pot face asta singură. Am nevoie de ajutorul vostru. Am nevoie ca şi voi să credeţi că şi voi puteţi face schimbarea în bine. Veniţi astăzi lângă mine. Implicaţi-vă în campania mea. Aveţi de ales: îi lăsaţi să va distrugă viitorul sau veniţi acum lângă mine sa ne câştigăm împreună viitorul”, transmite Macovei.

Macovei Presidinte from Monica Macovei on Vimeo.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top