Monica Niculescu: “Vreau să mai joc la Cluj pentru că mi-a plăcut enorm. Publicul a fost fenomenal”

Tenismena Monica Niculescu (31 WTA) a pierdut meciul cu Andrea Petkovic (30 WTA) în trei seturi, scor 6-0 / 6-7 (1) / 3-6, ducând scorul la 1-3 la general pentru reprezentativa Germaniei din play-off-ul Grupei Mondiale I a FED Cup, scor la care România retrogradează în a doua grupă.

Monica Niculescu, conf de pres Fed Cup Cluj (17.042016)

Românca s-a declarat impresionată de atmosfera creată de publicul clujean în Sala Polivalentă și a susținut că mai vrea să evolueze la Cluj în viitor, unde s-a simțit excelent și a fost foarte bine primită. În ceea ce privește eșecul suferit în fața sârboaicei și faptul că a avut două mingi de meci pentru victorie, Niculescu nu a reușit să își explice căderea în setul secund.

“A fost un meci interesant, am intrat foarte bine în joc, am câștigat cu 6-0 primul set, a fost primul meu meci pe zgură și mă bucur că m-am mișcat bine în teren, sper să o țin tot așa. Îmi pare rău că am avut atâtea șanse de a câștiga și poate dacă gândeam altfel acele servicii, rezultatul ar fi fost altul. Am revenit de la 4-1 în setul doi, mă simțeam bine în teren, știam că pot să o bat, dar nu pot să îmi explic ce s-a întâmplat. Chiar am simțit că pot să câștig meciul, deși ea a avut 4-1 am revenit la 4-4. Publicul a fost fenomenal, îmi place să joc la Cluj și vreau să mai evoluez aici pentru că mi-a plăcut enorm”, a susținut Niculescu la conferința de presă după meciul cu Andrea Petkovic.

România a retrogradat în grupa a doua mondială din Fed Cup și rămâne cu o singură victorie în fața Germaniei, cea obținută de Simona Halep în meciul de sâmbătă împotriva Andrei Petkovic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top