Mos Craciun de la Iulius Mall aduce cadouri mult visate pentru clienti: o cabana la cheie, un mercedes GLK, vacante in Frante si multe alte surprize

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Cluj îi surprinde pe clienţii săi cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la Iulius Mall a pregătit cadouri mult râvnite: o cabană la cheie, un autoturism Mercedes GLK, două vacanţe la ski în Franţa şi multe alte surprize care îndeplinesc dorinţe.

În perioada 5 – 24 decembrie 2014, Iulius Mall Cluj te invită să „Retrăieşti un Crăciun de Poveste”. În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, clienţii îndrăgitei destinaţii de petrecere a timpului liber îl pot ajuta pe cel mai iubit bătrânel să le ofere tot ce îşi doresc. Periplul lor prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga un premiu mult visat, pentru că Iulius Mall Cluj îi răsfaţă cu daruri substanţiale. La tombolele speciale de Crăciun participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info sau la crăciuniţele din Iulius Mall Cluj.

Pe 21 decembrie, la ora 18.00, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin tragere la sorţi, doi clienţi pe care Iulius Mall Cluj îi va răsplăti cu vacanţe la ski în Franţa. Alături de perechea lor, cei doi norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Puy Saint Vincent, din mulţii Alpi. În urma extragerii vor fi anunţaţi şi câştigătorul unui voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M şi alţi cinci clienţi care vor fi premiaţi cu câte un iPad Mini.

În Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face fericiţi alţi doi cumpărători, în urma tragerilor la sorţi. Crăciunul lor va fi unul de poveste, pentru că vor deveni posesorii unorpremii fabuloase. Unul va câştiga o cabană din lemn la cheie, care va fi montată acolo unde va dori să aibă refugiul de vacanţă, iar celălalt va primi cheia unui autoturism Mercedes GLK, o maşină puternică, pentru întreaga familie.

În plus, zilnic, primii 130 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu premii instant.

Iulius Mall Cluj

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top