Municipalitatea organizează dezbatere publică pentru dezvoltarea zonei Sopor

O nouă dezbatere publică va fi organizată de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România, filiala Transilvania, în cadrul Centrului de Inovare și Imaginație Civică (CIIC) cu privire la realizarea master planului și P.U.Z.-ului pentru zona Sopor, care se întinde pe o suprafață de peste 250.000 mp.

Dezbaterea va avea loc Joi, 31 ianuarie, la Casino – Centrul de Cultură Urbană Cluj, începând cu ora 17.00, unde vor fi discutate amănunte despre reglementările urbanistice pentru zona Sopor care vor sta la baza temei de concurs pentru găsirea celei mai bune strategii de urbanizare pentru zona Sopor.

Primăria Cluj-Napoca alături de Ordinul Arhitecților din România, filiala Transilvania va lansa un concurs de solutii internațional pentru dezvoltarea noului cartier din Municipiul Cluj-Napoca, care să raspundă solicitărilor actuale ale comunității.

ÎN ATENȚIA PROPRIETARILOR DE TERENURI DIN ZONA SOPOR:
Primăria Cluj-Napoca pune la dispoziția proprietarilor de terenuri din zonă un instrument care le permite să își identifice parcela pe care o au în proprietate. Aplicația poate fi accesată aici:

​Prin intermediul aplicației, până în data de 28 februarie 2019, aceștia sunt invitați să completeze un chestionar prin care pot să formuleze propuneri cu privire la funcțiunile și utilizările pe care le doresc pentru terenurile pe care le au în proprietate.

Toate propunerile vor fi atent analizate de către echipa de proiect.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top