Municipiul Cluj-Napoca a devenit “Oraş European al Sportului” în 2018

Municipiul Cluj-Napoca a câştigat astăzi un titlu prestigios de “Oraş European al Sportului 2018”, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Parlamentul European din Bruxelles.

Clujul a primit titlul de “European City of Sport 2018”, ceea ce reperzintă o recunoaştere europeană a viziunii şi eforturilor comunităţii clujene pentru susţinerea investiţiilor în domeniul infrastructurii sportive şi a politicilor publice de promovare a sportului de masă, precum şi a recunoaşterii evenimentelor sportive de nivel naţional şi european organizate la Cluj-Napoca.

Delegaţia care a reprezentat municipiul Cluj-Napoca la Bruxelles a fost formată din primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea, europarlamentarul Daniel Buda şi directorul de evenimente, Călin Forna.

“Alături de titlul de Capitală Europeană a Tineretului câştigat în anul 2015, acest nou titlu va contribui şi mai mult la creşterea vizibilităţii oraşului nostru în plan internaţional, la includerea Clujului în reţeaua europeană a oraşelor care promovează politici aplicate în domeniul sportului precum şi la continuarea promovării politicilor din domeniul sportului în oraşul nostru“, a precizat primarul Emil Boc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top