N-a avut loc la “U” Cluj, dar a ales FC Bihor! Mihai Giurgiu are planuri mari cu Bihor

Refuzat de conducerea Universității Cluj, omul de afaceri Mihai Giurgiu s-a înțeles cu reprezentanții Adunării Generale a Asociaților clubului FC Bihor, iar marți a fost prezentat oficial ca noul finanțator al echipei.

mihai giurgiu fc bihor

“Este un lucru pe care mi l-am dorit de mult timp, de când am început negocierile, de când am început de fapt să intru în lumea fotbalului, asociat în școli de fotbal și chiar în ultimul timp finanțator la un centru de copii și juniori. Mi-am dorit să ajung să continuu proiectul de la copii și juniori, să trec spre seniorat, crezând în calitățile fotbalistice pe care le avem și noi, dar din păcate neinstruite și ne puse pe drumul competițional cel bun. Am venit la Bihor cu foarte mare entuziasm, sprijinul autorităților este foarte important. Negocierile au fost de lungă durată, asta înseamnă că aceste negocieri sunt cele mai bune care puteau fi făcute, pentru mine, pentru Consiliului Județean și pentru club. Îi mulțumesc domnului Mircea Fodor. El se va ocupa de acum de partea sportivă, iar eu de cea administrativă, financiară. Pentru mine partea cea mai ușoară a trecut, acum începe adevăratul chin. Situația echipei nu mai necesită nici ore de întârziere”, a declarat noul investitor de la FC Bihor, Mihai Giurgiu.

Mihai Giurgiu intenționează să aducă la Bihor fotbaliști de la Școala de Fotbal “Mihai Georgescu” din Cluj, unde acesta este asociat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top