Nepoţi de Crăciun. Fii şi tu nepot pentru 400 de bunici!

Evenimentul caritabil “Nepoţi de Crăciun – din suflet pentru bunici” îşi propune ca anul acesta să aducă un zâmbet pe feţele a 400 de vârstnici care frecventează centrele de zi din Cluj-Napoca. Proiectul se află la a treia ediţie, iar în 2010, mentalistul Cristian Gog, împreună cu bloggerii din online-ul clujean, voluntari şi clujeni inimoşi, 100 de bătrânei de la centrele de zi au primit pachete cu alimente, în 2011 organizatorii au ridicat ştacheta la 200, iar anul acesta şi-au propus să facă fericiţi 400 de seniori.

nepoti-de-craciun-conferinta-de-presa-2012
Bloggerul clujean Dan Ciulea, Cristian Gog şi Dragoş Alexa, organizatorii evenimentului “Nepoţi de Crăciun”

Contribuţia celor care doresc să se implice în această campanie constă din pachete cu alimente neperisabile, pe care le pot aduce duminică, 16 decembrie, de la ora 13:00 până la ora 22:00, în incinta Polus Center, zona food-court. Tot atunci, clujenii care vor lua parte la acţiunea de colectare vor putea asculta o reprezentaţie a corului Şcolii Internaţionale, iar Cristian Gog a pregătit o serie de trucuri speciale, plus alte surprize plăcute.

Nepoti de Craciun. Participa si tu!De asemenea, redacţia Ştiri de Sport va organiza un eveniment sportiv la care vor participa şi fostele glorii ale Clujului, iar localul Spaţiu Cafe-Pub va organiza un concert special vineri, 14 decembrie. Intrarea la ambele evenimente se va face printr-o donaţie de produse alimentare care vor ajunge la bunici.

Cadourile vor fi împărţite luni şi marţi, 17 şi 18 decembrie la mai multe centre de zi, pe baza unei liste furnizată de Primăria Cluj-Napoca.

Noi ne folosim de fapt de alimentele astea ca să ajungem mai aproape de aceşti oameni. Actiunea a apărut din dorinţa de a fi lângă cei care nu au familie. Am văzut oameni care ne-au primit cu lacrimi din ochi. Mulţi dintre ei nu au familii şi am dori, prin acest proiect, să-şi dea seama că nu au fost uitaţi“, a mărturisit Cristian Gog.

Asociaţia “Magic People” este o organizaţie non-profit care îşi doreşte prin proiecte de genul “Nepoţi de Crăciun” să îşi aducă contribuţia în a ajuta moral şi material în special copii şi vârstnici. Fondatorul Asociaţiei este Cristian Gog – clujeanul câştigător al concursului Românii au talent ediţia 2012 şi primul mentalist din lume care a câştigat un concurs de popularitate.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial www.nepotidecraciun.ro.

 

Leave a Reply

Top