Nesimtire de politician. Crin Antonescu i-a ignorat cu gratie pe protestatarii care il asteptau in fata sediului PNL Cluj

crin antonescuCirca 20 de persoane l-au asteptat, in zadar, in fata sediului PNL Cluj pe vicepresedintele USL, Crin Antonescu, prezent astazi la Cluj. Liderul USL i-a ignorat si a refuzat dialogul cu cetatenii nemultumiti.

Protestatarii care intentionau sa-i ceara socoteala privind proiectul de la Rosia Montana au fost dezamăgiţi văzând că maşina în care se afla liderul PNL a trecut pe lângă ei fără să oprească. Dupa încheierea conferinţei de presă, Antonescu a raspuns sec: “Oamenii sunt liberi să protesteze”.

Cei prezenti in fata sediului PNL Cluj au strigat: “Anularea Legii” sau “Ole, ole, s-a dat şpagă barosană pentru Roşia Montană“, dar şi “Crin, Crin nu uita. Noi nu vrem în Siria”, cu referire la declaraţia lui Crin Antonescu care a spuscă dacă va fi război în Siria, România va fi în prima linie.

Crin Antonescu a efectuat o vizita la Cluj cu ocazia alegerilor pentru sefia PNL Cluj din 14 septembrie, la care si-au anunţat oficial candidatura doar vicepreşedintele organizaţiei, Mihai Szeplekan, însă este de aşteptat, aşa cum a declarat, că-şi va depune candidatura şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top