Noaptea Reducerilor Vedetă, la Iulius Mall. Andreea Balan si Smiley vor sustine un super-concert de senzatie

noaptea reducerilor vedeta la iulius mall - 9 noiembrie 2013Iulius Mall Cluj organizeaza Noptea Reducerilor Vedetă pe 9 noiembrie 2013, începând cu ora 19.00. Organizatorii au pregatit un spectacol cu recitaluri ale celor mai în vogă artişti, prezentări de modă cu cele mai noi colecţii, promoţii de până la 70% şi premii ispititoare, coordonatele unei seri în care clienţii sunt VIP-uri.

Sâmbătă seara, Iulius Mall Cluj îi răsfaţă pe insomniacii pasionaţi de shopping cu oferte de nerefuzat în toate magazinele lor preferate şi cu momente artistice cu totul deosebite. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici decât ziua, îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber propune prezentări de modă oferite de brandurile: Damat Tween, Il Passo, Lee Cooper, Motivi, Soleil Sucre, Springfield şi Time Out.

De buna dispoziţie a clujenilor veniţi la cumpărături nocturne vor fi responsabili Smiley şi Andreea Bănică. Artiştii vor încinge atmosfera cu hiturile lor şi îi vor îndemna pe cei prezenţi să petreacă toată noaptea dansând pe muzica lor. Şi îndrăgita trupa clujeană The Remakers va susţine un recital, pentru a completa periplul prin magazine cu ritmuri antrenante. De la sărbătoarea reducerilor nu va lipsi nici simpaticul prezentator Cătălin Măruţă, care se va asigura că publicul din Iulius Mall se distrează pe cinste.

În plus, clienţii sunt invitaţi în Fashion Corner-ul special amenajat, pentru a beneficia de make-up şi hair-styling gratuit. Întreaga noapte de 9 noiembrie va fi condimentată cu sute de premii. Pasiunea pentru shopping a cinci persoane se va transforma, în urma extragerilor din oră în oră, în premii la modă: cinci iPhone 5S.

Iulius Mall a pregătit oferte la fel de atractive şi la magazinele din zona food court, la cafenele şi restaurante, precum şi la cele din zona serviciilor. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com.

Până pe 9 noiembrie, amatorii de fashion pot participa şi la un concurs online inedit. Internauţii trebuie să intre pe blog.iuliusmall.com şi să aleagă din categoria “stil de vedetă” coafura, machiajul sau ţinuta care li se potriveşte. Participanţii vor trebui să posteze o fotografie prin Instagram, în care au reprodus fidel opţiunea lor, şi pot câştiga, prin tragere la sorţi, un make-over complet, oferit de Gett’s Color Bar, şi o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top