Noua organigramă a echipei de handbal masculin a Universității Cluj

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj începe noul sezon competițional 2015-2016 în Divizia A, Seria B, cu o nouă organigramă.

u cluj handbal masculin

“După un trecut în care avut rezultate mult sub aşteptări, ne-am adunat forţele pentru a forma o echipă puternică şi determinată, astfel, echipa de management este alcătuită din: Călin Hossu – preşedinte, Liviu Jurcă – director sportiv, Radu Samoilă – antrenor, Marius Mândraș şi Alice Mogojan (Antoma Advertising) – marketing.

Pentru a ridica echipa şi pentru a atinge podiumul suntem conştienţi că avem nevoie de multă muncă şi răbdare. De aceea, am pus la cale un plan strategic pe 4 ani prin care vrem să atragem alături de noi cât mai mulţi susţinători şi sponsori după un model european de succes. În acest an, țelul principal este promovarea echipei în Liga Națională.

Cu paşi siguri şi înfipţi bine în terenul de handbal, acestă echipă va ajunge sus. Va duce numele sponsorilor împreună cu ea, va umple sălile de sport cu susţinători, va oferi spectacol şi ne va aduce aminte de comunitatea care se poate crea în tribune”, se arată în comunicatul remis presei astăzi.

Fii alături de noi, împreună prindem viitorul din urmă.

4 thoughts on “Noua organigramă a echipei de handbal masculin a Universității Cluj

  1. Inainte de atatea promisiuni,ar trebui coborat putin cu picioarele pe pamant!atata timp cat promisiunile sunt DOAR pe hartie si verbale niciodata nu se va face performanta!cand vin jucatori pe un salariu de nimic si nici pe ala nu il primesc,unde va ajunge echipa?”cu pasi siguri si infipti bine” in drumul spre casa componentii lotului au plecat cu restante financiare!probabil ca banii cu au fost asa infipti bine in portofel/cont si s-au pierdut pe drum!pacat de brand,de oras,de colectiv!”succesuri depline!” 🙂

    1. Restante sunt, fiindca banii se duc in portofelele cui vrea “conducerea”, mai ales spre fii si angajatii lor(lui)….au plecat jucatori care mai au bani de primit…au ajuns jucatori( care au fost la Cluj) sa strige din teren( in timpul jocului) la Hossu sa le dea restantele si sa i faca HOTI( pe el si pe Jurca)…..asta e RESPECTUL care al are echipa in momentul asta……HAIDE “U”.

  2. …de fapt nu cred ca avem ce astepta atata timp cat echipa asta e condusa de Hossu si Jurca, cred ca nici nu ar trebui sa se mai numeasca UNIVERSITATEA, poate mai bine s ar numi HC PRAJITURA fiindca ei trebuie “sa joace” si sa ia cele mai mari salarii(ATENTIE!!…FARA RESTANTE)….”STIE TATA”. PACAT ca restul jucatorilor NU CONTEAZA….PACAT ca Vasu le “da apa la moara”….PACAT ca o echipa de traditie a ajuns ……..MAI BINE TAC si ASTEPT…..

Leave a Reply

Top