NTT Data Cluj a devenit sponsorul principal al echipei de volei feminin a Universitatii Cluj

Companai clujeana NTT Data Cluj-Napoca a devenit oficial sponsorul principal al echipei de volei feminin a Universitatii Cluj, anuntul oficializandu-se miercuri, 21 iunie, intr-o conferinta de presa la sediul firmei de pe strada Constanta, la care au participat CEO-ul NTT Data Romania, Daniel Metz, alaturi de conducerea clubului si a sectiei de volei feminin.

Echipa de volei va purta denumirea de “U” NTT Data Cluj in noul sezon competitional al Diviziei A.

“Este un program mai amplu care are de a face cu ce s-a întâmplat în ultimii ani. Noi am încercat pe termen mediu şi lung să fim prezenţi în comunitate pentru faptul că eu am o viziune şi anume aceea că un brand, o companie va avea succes pe termen mediu şi lung abia atunci când ea va fi percepută ca fiind o companie implicată în comunitate, în probemele comunităţii şi implicată practic în acele zone unde din păcate, în momentul de faţă, datorită limitărilor pe care le avem din punct de vedere bugetar bănuţii nu ajung suficient. Cred că este responsabilitatea noastră ca atunci când identificăm astfel de zone să încercăm să sprijinim. Desigur că nu putem peste tot pentru faptul că şi noi avem resurse limitate şi chiar nu e bine să fii implicat peste tot pentru că se diluează anumite mesaje. Cred că arta, cultura şi sportul sunt elemente fundamentale ale comunității, ale societăţii. Cred că, din păcate, în momentul de faţă, chiar nu ajung banii pentru aceste zone. Am observat cu o oarecare durere problemele care le au cluburile sportive în ultimii ani şi în contextul acesta am început să sprijinim voleiul feminin de la „U” Cluj. Am ajuns la concluzia că dacă nu sprijinim, un astfel de fenomen sportiv începe să sufere. Dacă nu se găseşte nimeni care să sprijine chiar o zonă în care audienţa nu este atât de mare. Alta este audienţa la fotbal sau baschet sau volei. Am analizat şi am concluzionat că este bine să ne implicăm într-un mod mai serios în destinul acestei echipe sportive”, a declarat Daniel Metz, citat de blogul tibifarcas.ro.

Managerul sectiei de volei feminin a Universitatii Cluj, Constantin Parâia, s-a declarat incantat de acest sprijin pe care echipa pe care o conduce il va avea in noul sezon:

“Sunt încântat, este un mare sprijin. Noi am promovat, având un buget mic, am dovedit că putem face perfomanță cu bani puțini. Obiectivul nostru e să ne menținem în Liga 1 și, în viitor, cu susținere financiară, să atacăm locul 1-7. Sigur, cu buget mare și mizând pe mercenari, se poate face performanță rapidă, să se ardă etapele, dar dacă pleacă sponsorii, totul cade. Eu vreau să fac un centru de juniori și copii, eu mizez pe resursa clujeana, pe copii Clujului. Așa văd eu lucrurile. Vrem să rămânem în Sala Horia Demian, acolo avem tot ce ne trebuie. Vrem să vină mai multă lume la meciuri, știm că e greu dar vom încerca. Nu știm dacă va mai rămâne antrenorul Daniel Banu, dar sigur secund va fi Luminița Trâmbițaș, un mare sportiv al Clujului. Mulțumim încă o dată NTT DATA”, este mesajul directorului sportiv, Constantin Parâia

Parteneriatul este unul pe termen nelimintat, iar suma de bani cu care va fi sponsorizată echipa de volei feminim a Universitatii Cluj este confidențială.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top