“Nu ştiam că-s atât de iubit aici,” le-a spus Robbie Williams fanilor, la Bucureşti

Concertul susţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, a început în jurul orei 21.00, cu piesa care dă titlul turneului său mondial: “Let me entertain you”! Peste 60.000 de fani l-au aplaudat frenetic.

robbie williams

Accesul la concertul lui Robbie Williams în Piaţa Constituţiei a fost permis de la ora 16.00, când fanii cântăreţului britanic au început să sosească în număr din ce în ce mai mare, relatează Mediafax.

Scena pe care a urcat Robbie Williams, îmbrăcat în debutul acestui show într-o ţinută neagră, măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, iar întreaga producţie a fost pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, paza fiind asigurată de 600 de agenţi de securitate.

A doua piesă cântată de Robbie Williams a fost “Rock DJ”, după care artistul a salutat publicul în limba română: “Bună seara, Bucureşti!”.

“Sunt foarte faimos aici, permiteţi-mi să mă prezint: numele meu e Robbie ‘fucking’ Williams, aceasta este trupa mea şi, pentru următoarele două ore, ne vom distra împreună”, a continuat starul britanic, de data aceasta în limba engleză.

În timpul concertului au avut loc mai multe momente speciale. Astfel, la un moment dat, tatăl artistului a urcat pe scenă pentru a cânta împreună piesa “Better man”.

Ulterior, Robbie Williams a coborât de pe scenă şi a ales o tânără din public cu care a mers “în pat”. Decorul de pe scenă era amenajat ca şi cum cei doi s-ar fi aflat împreună într-un pat.

De asemenea, starul britanic a interpretat piesa “Freedom” şi apoi i-a cântat, împreună cu publicul, “La mulţi ani!” lui George Michael, a cărui zi de naştere a fost pe 25 iunie. Artistul a comunicat foarte mult cu fanii, coborând de mai multe ori de pe scenă pentru a-i saluta.

La final, pe cele trei ecrane cu care a fost dotată scena, au fost proiectate imagini cu publicul şi Casa Poporului. După ce le-a spus fanilor “Mulţumesc” în limba română, Robbie Williams a continuat în limba engleză: “România, ai fost al naibii de minunată”.

Robbie Williams a declarat, pe scenă, la finalul concertului pe care l-a susţinut în Piaţa Constituţiei că nu ştia că este atât de iubit în România şi că speră că publicul s-a distrat, făcând aluzie la titlul turneului pe care îl susţine în prezent, “Let me entertain you”.

Concertul, care a durat aproape două ore, s-a încheiat cu piesa “Angels”, urmată de un cover după melodia “I did it my way”. Artistul britanic a părăsit scena pe refrenul piesei “Angels” cântat de fani, nu înainte de a primi un steag al României.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top