O cunoscută vedetă internaţională a descoperit la televizor că are o soră vitregă!

Rezultatul unei test de paternitate a fost anunţat în direct, iar rezultatul a uimit pe toţi cei implicaţi.

Ashley Horn, sora vitregă a lui Lindsay Lohan!

Lindsay Lohan a descoperit că are o soră vitregă. Tatăl ei, Michael Lohan, a făcut un test de paternitate al cărui rezultat a fost dezvăluit în direct la televizor, într-o emisiune difuzată de postul NBC. Ashley Horn, 17 ani, a aflat în direct că este sora lui Lindsay Lohan, potrivit Agerpres.

Mama lui Ashley se luptă de ani buni pentru ca Michael Lohan să recunoască paternitatea fiicei sale, lucru pe care acesta l-a refuzat. “Nu vreau să fiu una din epavele Lohan”, a fost reacţia fetei la aflarea veştii. Michael ştia de existenţa fetei de mulţi ani. Într-o scrisoare din 17 august 2005, el promite să o ajute să intre în showbiz. În 2010, printr-o hotărâre judecătorească, în actul de naştere al fetei a fost adăugat numele lui Michael, după ce acesta refuzase să facă un test ADN.

Michael Lohan nu a vrut să recunoască paternitatea din simplul motiv că Ashley se născuse în 1995, între cei doi fraţi ai lui Lindsay, Ali şi Cody, născuţi în 1993 şi, respectiv, în 1996. Dina Lohan, mama lui Lindsay, a divorţat de Michael în 2007.

Leave a Reply

Loading...
Top