O noua achizitie pentru “U” BT Mobitelco, un fundas american de 25 ani

lawrence westbrookAmericanul Lawrence Westbrook (25 ani) este cea mai noua achizie a formatiei “U” BT Mobitelco. Jucatorul se afla in probe la Cluj, iar in maxim o saptamana conducerea tehnica va lua o decizie in privinta lui.

Fundasul a evoluat ca junior la liceul Chandler si a fost cel mai bun marcator al sezonului dintre toate echipele de acelasi nivel din SUA, reusind peste 40 de puncte in medie pe meci. La finalul liceului, a ales sa faca un an suplimentar de pregatire inainte de a alege dintre ofertele colegiilor din NCAA, printre care Syracuse, Memphis, Colorado sau New Mexico.

A jucat pentru colegiul Minessota, pe care l-a si absolvit in 2010, iar la final a fost draftat in D-League, de catre Maine Red Claws, pentru care a evoluat in sezonul 2010-2011. In decursul anului 2011 a mai evoluat tot in D-League pentru Dakota Wizards si Texas Legends, semnand apoi primul sau contract peste ocean, cu echipa de liga a doua israeliana Hapoel Kazrin / Galil, unde a evoluat in sezonul 2012-2013.

Ultima formatie pentru care a jucat a fost Nektar Reisen Ludwigsburg, din prima liga germana, cu care a semnat in februarie 2013 si unde a incheiat sezonul.

“U” BT Mobitelco va intalni, sambata, 1 februarie, de la ora 19:00, formatia Concordia Chiajna, in Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top