O nouă companie aeriană va opera zboruri Cluj-Napoca-Varșovia de pe Aeroportul International “Avram Iancu”

aeroport clujEurolot, subsidiara companiei naţionale aeriene din Polonia, LOT Polish Airlines, a programat şase zboruri săptămânale între Cluj-Napoca şi Varşovia.

Prima decolare va avea loc în data de 27 octombrie, urmând ca în fiecare zi a săptămânii, cu excepția duminicii, să aibă loc câte un zbor, scrie economica.net.

Biletele pentru zborurile de pe ruta Varșovia – Cluj-Napoca au fost puse în vânzare de pe 20 august, anunţă compania poloneză pe pagina de Facebook. Prețul unui bilet dus-întors, Cluj-Napoca – Varșovia, în perioada 27 – 31 octombrie, este de 206 euro/persoană.

Compania poloneză a mai deschis trei rute noi: Varșovia-Chișinău, Varşovia-Zagreb și Varşovia-Stuttgart. Anul trecut, Eurolot, companie aflată în expansiune, intrase pe piețele din șase noi țări: Belgia, Franța, Finlanda, Italia, Austria și Republica Cehă.

Statul polonez deține o participație de 62% din Eurolot, iar restul acțiunilor sunt deținute de LOT Polish Airlines, care și-a manifestat cu ani în urmă intenția de a vinde și ultimele acțiuni din Eurolot.

LOT Polish Airlines este una dintre cele mia vechi companii din lume, înființată în 1920 și zboară pe ruta Varșovia-București. LOT Polish Airlines a intropdus din luna martie a acestui an, al treilea zbor zilnic între Varşovia şi Bucureşti, numărul total al frecvenţelor între cele două capitale crescând, astfel, de la 13 la 20 pe săptămână.Transportatorul polonez estimează că numărul pasagerilor în relaţia cu România va ajunge la 100.000.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top