O noua cursa Wizz Air pe Aeroportul International “Avram Iancu”: Cluj-Nürnberg, incepand de la 129 de lei

WizzAirAeroportul International “Avram Iancu” Cluj-Napoca va avea o nouă cursă low cost de la Wizz Air, incepand de la 1 octombrie. Pentru un zbor până în oraşul german Nürnberg, tarifele încep de la 129 de lei.

Pe langa Cluj-Napoca – Nürnberg de la 1 octombrie, Wizz Air va introduce in Romania alte doua servicii: Bucureşti – Basel (Elveţia) şi Bucureşti – Nuremberg, de la sfârşitul aceleiaşi luni, toate cu o frecvenţă de două ori pe săptămănă.

Cursa Cluj-Nürnberg va fi disponibilă miercurea şi duminica, iar tarifele încep de la 129 de lei.

Nürnberg este al doilea oraş ca mărime din Bavaria şi locul de origine al tradiţionalelor produse din turtă dulce (Lebkuchen), al cârnaţilor şi al jucăriilor lucrate manual, devine acum direct accesibil la tarife mici din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Compania anunţă, în plus, creşterea frecvenţa celor mai populare rute. Londra Luton este acum accesibilă cu 9 zboruri săptămânale din Cluj–Napoca şi 20 de zboruri săptămânale din Bucureşti. De asemenea, populara rută Bucureşti-Malaga nu mai este cursă sezonieră, iar datorită cererii devine disponibilă pe durata întregului an.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top