O noua destinatie Vueling va opera de pe Aeroportul International “Avram Iancu”

Compania aeriana Vueling va opera primul zbor direct de pe Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj-Napoca spre destinatia Roma Fiumicino. Zborul va avea loc sâmbătă, iar noua destinaţie este operată cu aeronave A320, de 180 de locuri, cu o frecvenţă de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni şi sâmbătă.

vueling

Prin intermediul acestei destinații, compania aeriană Vueling asigură posibilităţi de conexiune cu alte destinaţii din reţeaua de rute a companiei, precum Catania, Palermo, Bari, Paris-Orly, Bruxelles, Ibiza, Malaga, Atena, Valencia.

In 27 iunie 2014, Vueling a inaugurat și ruta Cluj-Barcelona cu o frecvenţă de 2 zboruri pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Vueling asigură şi pentru această rută posibilitatea de conexiune spre destinaţii precum: Tenerife Nord, Tenerife Sud, Madrid-Barajas, Malaga, Alicante, Lisabona-Portela, Ibiza, Palma de Mallorca, Granada, Sevilla etc.

Mai multe detalii privind zborurile Vueling de pe Aeroportul Internaţional “Avram Iancu”, precum şi preţul biletelor pot fi găsite accesând site-ul operatorului aerian, www.vueling.com.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top