O noua editie a Transylvania Zen Fest la Cluj-Napoca!

Transylvania Zen Fest 3.0, a treia editie a festivalului Transylvania Zen Fest, va avea loc in 28 si 29 martie 2015 la Transylvania College si International Ballroom, din Cluj-Napoca. Primele doua editii (iunie 2014 si octombrie 2014) ale festivalului s-au bucurat de un real succes, avand peste 250 de participanti si 29 de speakeri.
 
zenfest 3.0_poza 1
Transylvania Zen Fest este primul eveniment din Transilvania care se bazeaza pe un concept nou de dezvoltare personala si care pune accent in primul rand pe dezvoltarea spirituala a fiecarui participant. Prin intermediul acestui festival oamenii sunt invitati sa isi cunoasca emotiile, sa-si dezvolte puterea interioara si sa descopere cum pot sa atinga echilibrul dintre Minte-Trup-Suflet.
 
Experientele oferite de acest eveniment sunt unice, iar speakerii reusesc sa transmita emotii si stari autentice participantilor, ii invata cum sa-si descopere puterea interioara si sa-si canalizeze toate aceste forte pentru a schimba ceva in jurul lor. De asemenea, participantii invata, prin tehnici si mijloace specifice, cum sa identifice toate starile emotionale pe care le traiesc si sa gestioneze aceste stari in vederea obtinerii unor rezultate pozitive. Nu in ultimul rand, se pune accent si pe dezvoltarea armonioasa a corpului, persoanele prezente la acest eveniment au parte de workshop-uri si prezentarea de informatii esentiale pentru a avea un trup armonios si sanatos. Prin imbinarea tuturor acestor tehnici si modalitati se doreste promovarea unui stil de viata echilibrat, atat la exterior, cat si in interiorul nostru.
 
Speakerii prezenti la eveniment vin din cele 3 directii pe care se bazează conceptul, Minte-Trup-Suflet: maestrii de yoga, doctori in psihologie, astrologi, nutritionisti, coach, NLP Rezonance, practicieni Tetha Healling, Vindecare Reconectiva, EFT – tehnici de eliberare emotionala, Noua Medicina Germana, Access Bars, Bowen si multi altii.
Participantii vor avea parte si de numeroase surprize din partea organizatorilor, prima dintre ele va fi un Targ de Holistica in cadrul evenimentului Transylvania Zen Fest, in cadrul caruia vor fi prezentate informatii si se vor putea experimenta numeroase produse terapeutice.
Mai multe informatii, poze si detalii suplimentare pot fi accesate pe site-ul oficial al evenimentului http://zenfest.ro/ si pe pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/zenfestival.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top